Tuotteet

Siivoussuihke

Siivoussuihke on yleispesuaine, joka poistaa rasvaa pinnoilta, ja kalkkia vesipisteistä. Soveltuu keittiön, kylpyhuoneen ja ikkunoiden pesemiseen. Kaksi tuoksuvaihtoehtoa: Teepuu Laventeli Sitruuna ja Mandariini Ylang Ylang. PH 3,5.

Pyykinpesuaine

Värillisille pyykeille sopiva tiiviste, joka on erittäin riittoisa. Riippuen pesukoneen rummun koosta ja veden kovuudesta, tämä pussillinen riittää parhaimmillaan 100 pesukertaan, ja vähimmilläänkin jopa 38 pesukertaan. Hanapakkaus on kätevä käyttää. Tämä tutulla tuoksulla varustettu pyykinpesuaine on tarkoitettu värillisten vaatteiden pesuun, ja se soveltuu kaikille pesulämpötiloille. Jos pyykkisi on todella likaista tai siinä on tahroja, suositellaan käytettävän happipohjaista valkaisuainetta lisänä, tai käsittelemään pyykki tahranpoistoaineella ennen pesua.

Pyykkietikka

Pyykkietikkaa käytetään huuhteluaineen tavoin. Lisää loraus huuhteluainelokeroon. Pyykkietikka pitää pyykkikoneen puhtaana, ja poistaa kalkkijäämiä putkistosta. Se myös pehmentää pyykkiä, kirkastaa värejä, ja poistaa sähköisyyttä. Kaksi tuoksuvaihtoehtoa: Teepuu laventeli Sitruuna ja Mandariini Ylang Ylang.

Lattianpesuaine

Erityisesti laminaatti- ja puulattioille sopiva pesuainetiiviste, jossa tuttu Teepuun, laventelin ja sitruunan tuoksu. Tästä riittää moneen siivouspäivään, laita korkillinen 5 litraan vettä ja siivoa ilolla! Ei jätä saippuajäämiä lattian pintaan, eikä sisällä yhtään kemikaalia.