Tietoa jälleenmyyjille ja jälleenmyynnistä kiinnostuneille

Kiinnostuitko jälleenmyynnistä?

Kiitos ja ihana kuulla että kiinnostuit tuotteistamme. Olen yksin yrittäjä ja valmistan kaikki tuotteet käsin. Haaveenani on tehdä maailmasta parempi paikka elää ja päästä eroon ylimääräisistä ja vahingollisista kemikaaleista. Yritystoiminnan olen aloittanut lokakuussa 2018 ja olenkin todella kiitollinen kaikille jälleenmyyjille ja asiakkaille tästä mahtavasta vastaanotosta minkä tuotteeni ovat saaneet. Y-tunnukseni on 3276385-4 ja yrityksen osoite on Akuntie 7, Otava. Sähköpostitse minut tavoittaa parhaiten osoitteesta info@laragreen.fi. Luethan sopimusehdot läpi huolella ennen yhteydenottoa.

Rekisteröidy verkkokauppaamme ja lähetä meille pyyntö päästä jälleenmyyjäksi. Teemme sinulle mahdollisimman pikaisesti jälleenmyyjän tunnukset ja näet verkkokaupassa tukkuhinnat. Voit laittaa pyynnön kohdasta Oma tili, tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@laragreen.fi.

Tuotemerkki:

Lara Green on rekisteröity tuotemerkki ja näin ollen et voi käyttää sitä omiin tarkoituksiisi. Sitä ei saa kopioida, eikä muita tuotteita saa myydä sillä tuotenimellä. Älä myöskään kopioi tuotteitani ja myy niitä omalla nimelläsi. Jälleenmyyjät saavat käyttää kaikkia tuotekuviani jotka ovat verkkokaupassa näkyvillä. Jos kaipaat muita materiaaleja myynnin tueksi niin kysy info@laragreen.fi.

Jälleenmyyntiehdot:

Tuotteita ei saa uudelleen pakata tai vaihtaa etikettejä, eikä myydä omissa nimissä. Valmistan välillä tuotteita myös toisille tuotemerkeille, mutta sellaisesta tulee sopia aina erikseen Lara Greenin ja tilaajan välillä.

Et voi ostaa tukkuhinnoilla tuotteita omaan käyttöösi. Tukkuhinnat ovat vain jälleenmyyntiä varten. Minimitilaussumma tukkuhintoihin on 100€) ja rahtivapausraja on 250€. Alle 250e tilauksen toimitustavan voi valita kassalla. Kaikki tilaukset voi myös noutaa yrityksen toimipisteestä osoitteesta Akuntie 7, 50670 OTAVA ilman erillisiä toimituskuluja. 

Verkkokaupan alennuskupongit ja kampanjat eivät koske jälleenmyynti-tilauksia joten ethän käytä muita kuponki-koodeja kuin niitä mitkä ovat jälleenmyyjille tarkoitettuja.

Jälleenmyyjät tekevät tilaukset verkkokaupan kautta heille erikseen osoitetuilla tunnuksilla ja koodeilla. Tukkukaupan tunnukset ovat yritysasiakkaan vastuuhenkilölle tarkoitetut ja luottamukselliset eikä niitä saa luovuttaa toisille osapuolille. Asiakas sitoutuu olemaan luovuttamatta tukkuasiakkuuteen liittyviä tunnuksia, koodeja ja tietoja kolmansille osapuolille. 

Tuotteilla ei ole automaattisesti palautusoikeutta. Jos niissä on jotain vikaa, tulee asiakkaan tehdä reklamaatio ja sitä kautta ratkaistaan mahdolliset palautukset. Jos tuote/tuotteet ovat vahingoittuneet kuljetuksessa, myyjä (Lara Green) selvittää asian kuljetusyhtiön kanssa.

Tuotteet säilyvät pääasiassa vuoden. Palasaippuat voivat säilyä pidempäänkin. Tuotteet tulee säilyttää kuivassa 10-23C asteisessa huoneessa, ei koskaan suorassa auringonvalossa. 

Myynnin tueksi:

Ekologiset tuotteet saattavat olla tottumattomille hankalia käyttää. Asiakas ei välttämättä keksi miten palasaippualla voi pestä pyykkiä tai ehkä hän ei tiedä mihin lokeroon pyykkietikka kuuluu laittaa. Autan aina mielelläni tuotteiden käytön opastuksessa ja niiden myyntiä tukevien seikkojen ratkaisemisessa. Kun tuotteita oppii käyttämään ja selättää haasteet, lupaan, että ekologisten tuotteiden käyttö on jopa helpompaa kuin vanhojen totuttujen kemikaalien. Ekologiset tuotteet ovat myös vähintään yhtä tehokkaita mutta niitä tulee osata käyttää oikein jotta ne toimivat halutulla tavalla. Älä epäröi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse kysyäksesi tuotteiden oikeanlaisista käyttötavoista jos et itse ole varma. Arvostan sitä, että olet Lara Green -jälleenmyyjä, ja halun auttaa sinua myymään paremmin!

Sosiaalinen media:

Asiakkaamme etsivät paikkoja mistä ostaa tuotteitamme. Jaamme mielellämme kuviasi ja tarinoitasi johon olet tägännyt meidät @laragreen.clean tai #laragreen. Voit myös lähettää #shelfiet ja kuvat Lara Green -tuotteista kaupassasi niin voimme jakaa niitä sosiaalisissa meidoissamme. Näin meidän asiakkaamme löytävät myös teidät.

Oikeus jälleenmyyntiin:

Pidätämme oikeuden jälleenmyyjien valitsemiseen itsellämme. Jos jälleenmyyjä ei piittaa jälleenmyyntiehdoistamme, voimme kieltäytyä myymästä sille enää ehtoihin vedoten. Jos olet epävarma ehdoista tai niiden soveltamisesta niin otathan yhteyttä meihin ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Toisenlaiset ehdot:

Joidenkin jälleenmyyjien kanssa on tehty erillinen sopimus Lara Greenin ja jälleenmyyjän välillä ja silloin erillinen sopimus kumoaa nämä jälleenmyyntiehdot niiden kohtien osalta joissa on eroavaisuuksia.

Sopimusehdot:

Lara Green pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja tarvittaessa.