Voita Lara Green tuotepalkintoja ja lahjakortti Ecoteekkiin

Joko iski kevätsiivouskärpänen? Nyt kannattaa ottaa kamera esiin ja alkaa jynssäämään nimittäin tässä on kilpailu jota ei kannata jättää väliin.

Mihin sinä käytät siivoussaippuaa? Kookossaippua on ihan hittituote lähes kaikkeen siivoukseen ja sen mahtavuuden on jo löytänyt moni. Hetken aikaa tämä jalokivi oli pois valikoimista koska se oli loppuunmyyty enkä yksinkertaisesti ehtinyt valmistaa sitä riittävästi. Mutta nyt sitä taas saa! Ja sen kunniaksi ajattelin että olis kiva saada kuulla teidän kaikki parhaat siivousvinkit mitä ikinä keksitte, mitä voi tehdä siivousssaippualla. Paras vinkki palkitaan Ecoteekin lahjakortilla ja Lara Green -tuotepalkinnoilla! Kilpailu on yhteistyössä uuden jälleenmyyjämme Ecoteekin kanssa. Ecoteekin monipuolisen valikoiman löydät Joensuusta, sekä verkosta osoitteesta www.ecoteekki.fi ja sieltä löytyy myös Lara Green -tuotteet.

Toimi siis näin: kuvaa joko valokuva tai video siitä, miten käytät siivoussaippuaa. Lisää se some-julkaisuun tai -tarinaan, ja merkitse siihen meidät eli @laragreen.clean ja lisää myös hashtag #siivoussaippuaniksit2021. Voit vaihtoehtoisesti osallistua myös lähettämällä kuvan osoitteeseen info@laragreen.fi.

Mukana kilpailussa ovat kaikki 30.4. mennessä lisätyt julkaisut ja viestillä lähetetyt kuvat/videot.

Voittaja saa 3 valitsemaansa tuotetta Lara Green -valikoimasta, JA 20€ lahjakortin Ecoteekkiin!

1 kommentti artikkeliin “Voita Lara Green tuotepalkintoja ja lahjakortti Ecoteekkiin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *