Setyylialkoholi

2,10 60,90  sis alv 24%

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Setyylialkoholi on luonnollinen vaha jota esiintyy luonnossa mm. joidenkin kasvien tuoksuissa. Kosmetiikassa sitä käytetään sakeuttajana ja hoitavana ainesosana sekä hiuksille, että iholle. Nimestään huolimatta tämä alkoholi ei kuivata kuten alkoholit yleensä, vaan päin vastoin se kosteuttaa. Siksi näetkin tämän inci-listalla usein shampoissa, hoitoaineissa, voiteissa jne. Sopii myös curly girl -tuotteisiin.

Sekoitetaan öljyihin.

Käyttö 1-30%

Sulamispiste 49,3°C

 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Määrä

100g, 500g, 1kg, 5kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Setyylialkoholi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *