Risiiniöljy

2,50 12,90  sis alv 24%

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Risiiniöljy on hyvä kosteuttaja sekä iholle, hiuksille, että hiuspohjalle. Sopii hiuksille, parralle, kulmiin ja ripsiin.

Hoitaa rikkoutunutta ihoa joten soveltuu erinomaisesti esim. atooppiselle iholle.

Saa saippuan vaahtoamaan runsaasti.

Inci: Ricinus communis seed oil

Tuotteen yksityiskohdat:
Alkuperä: Intia
Ulkonäkö / haju: vaaleankeltainen-vihreä / ominaisuus
Leimahduspiste:> 200 ° C
Saippuoitumisnumero: 186-203 mg KOH / g
Rasvahappokoostumus: risinolihappo: 85,0-92,0%
Linolihappo: 2,5 – 7,0%
Laatu: Luomu

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Määrä

50ml, 100ml, 500ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risiiniöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *