Laventelin eteerinen öljy

4,70 22,80  sis alv 24%

Laventelista uutettu öljy on upea kukkaistuoksu jolla on rauhoittava vaikutus. Aromaterapiassa sitä käytetään rentoutukseen ja se onkin ihana iltatuoksu diffuuseriin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Laventelista uutettu öljy on upea kukkaistuoksu jolla on rauhoittava vaikutus. Aromaterapiassa sitä käytetään rentoutukseen ja se onkin ihana iltatuoksu diffuuseriin. Laventelia voi käyttää

–> saippuassa

–> kosmetiikassa

–> diffuuserissa

–> hajuvetenä iholla (Huom! Ei saa käyttää iholla sellaisenaan. Iholla käytettynä laventelia pitää aina laimentaa toisella öljyllä. 10ml:aan öljyä tiputetaan 1-4 tippaa laventeliöljyä. Laimennusöljyksi käy mikä tahansa öljy, esim argan, oliivi, kookos tms.)

Tämä laventeliöljy ei sovellu sisäiseen käyttöön!

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Määrä

10ml, 50ml, 100ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Laventelin eteerinen öljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *