Kookoskaprylaatti

5,70 40,20  sis alv 24%

Hoitava ja silottava ainesosa luonnonkosmetiikkaan. Ekosertifioitu.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Hoitava ja pehmentävä aine kosmetiikkaan ja hiustenhoitotuotteisiin.

Kirkas, öljymäinen, väritön tai hieman kellertävä neste joka levittyy hyvin. Hyvin siedetty ja soveltuu iholle laitettaviin tuotteisiin. Jättää ihon silkkiseksi. Hiustenhoitotuotteissa antaa hiuksille kiiltoa ja helpottaa kampaamista. Nopeasti biohajoava.

Käytetään kosmetiikassa ja hiustenhoitotuotteissa silikonin luonnollisena vaihtoehtona. Ei kerry hiuksiin.

Käytetään 2-20% seoksessa.

Ekosertifioitu: Ecocert, Cosmos ja BHID. Sertifikaatit ovat valmistajan, eivät Lara Greenin.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Määrä

100g, 500g, 1l

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kookoskaprylaatti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *